10.12.2013

Ehkä sittenkin…

Bloggari… Pitkään on jollain tapaa kiinnostanut, mutta en oikein ole syttynyt. Koen, että tämä on elämäntapa. Pitäisi olla aikaa, ideaa ja ennen kaikkea aikaansaava, että jälkeä syntyy. En väitä, etteikö ideoita ja aikaansaavuutta ole, mutta että mistä löydän ajan istua koneen äärelle ja tuoda julki. Ehken se on sitten "yötyö". Ehken olen "liekeissä" ennemmin kuin uskoinkaan.
Sen verran pitkälle olen ajatellut, että mielessäni on jo mooonta juttua teidän kanssanne jaettavaksi. Sisustan mielelläni kotia. Tykkään kovasti tehdä käsitöitä, ompelen ja kudon, jopa askartelen. Toivon pääseväni työelämässä uusiin haasteisiin. Poikani harrastus, etenkin siihen kuluva aika, on myös osa elämäntapaa ja tuo tullessaan kokemuksia, mielipiteitä. Perheeni, "osa-aika-uusperhe", on tärkeä muttei aina helppo. Terveys, joka näyttelee yhä enemmän osaa arjessani. Mielipidettä löytyy, ei aina niin rakentavaa tai positiivista… Mutta elän ja koen.
Kaikki tämä ja rakkaat ystävät pitävät minut elämässä ja elossa.
Kuulumisiin!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä! Mukana ollaan!!

    VastaaPoista
  2. Kaikki kirjoitukset on nyt läpi luettu. Kirjoita lisää! Hyvä, että töihin ehdin aamulla, kun piti alkaa kelata taaksepäin.:)

    VastaaPoista