26.1.2014

"Vaihtelu virkistää" - uskottava siihen!

Tapoihini kuuluu pitää paikat ja tavarat järjestyksessä. Toisinaan kuulen pientä piikittelyäkin säntillisyydestä ja organisoinnistani, mutta kestän sen kuin nainen ;0).
Järjestän ja oikoilen aina, kun jokin käy nippasemaan tai käytännössä vaan huomaa, ettei homma toimi. Nyt ei toimi huvien säilytys…
Nämä kaksi henkaria eli nykyinen systeemi ei oikein toimi. Huivit tursuavat, yhden ottaminen vetää huomaamatta muut mukanaan, rypistyvät helposti, eivätkä näytä siistiltä eteisen vaatekaapissa. Pah! Viisaampia vinkkejä kaivataan!


Vaatekaappini sisältö ei ole kovinkaan kirjava, pääsääntöisesti musta-valkea-harmaa-beige. Toki joukkoon mahtuu muutama 'harakiri', kuten punaiset housut tai pinkki paita. Koska vartalokaan ei ole missimittoja ikinä hallinutakaan, vaatekaappini sisältö on aika yksinkertaista ja klassista, oman näköistä. Vaivihkaa on siis huivien hamstraaminen ja pitäminen lisääntynyt. Ongelmana siis siisti säilytys; miten, mihin, kuinka kätevää, helposti ja yhdellä katseella?
Beiget eri sävyissään ovat kovassa käytössä.

Mustalla pohjalla väriä, minun räikeimpiä.


Tämän hetken suosikit, musta-harmaat.

2 kommenttia:

  1. IHANIA! :)Voi, mitenköhän maailman tähdet ja missit omia huivejaan säilyttää. Ihan sama pulma, johon ainoa ratkaisu on ollut mulla luopua osasta. Jotkut kravatinsäilytykseen tarkoitetut systeemit voisi käydä ainakin ohuimmille huiveille, mutta paksut ei kyllä mahdu esim. kravattihengariin...

    VastaaPoista
  2. Ehdotan huivihuonetta! Eikö olisi ihanan ylellistä ;D

    VastaaPoista