24.1.2015

Nojatuoli? Sohva? Lamppu? Taso?

Olen jo vuoden verran kerännyt mielessäni sekä kuvina ideoita hävitetyn pianon kustannuksella. Olohuoneessamme oli ennen 'möhkäle' eli Fazerin mahonkinen piano. Juu, ei sopinut muuhun sisustukseen lainkaan, mutta minkäs voit. Flyygeli olisi kyllä sopinut... Jos ihan rehellisiä ollaan, niin toimettomana olisi seisonut se flyygelikin, sillä eipä ole tullut harrastettua muutamaan vuoteen. Ja tilaakin olisi vienyt kohtuuttomasti arvoonsä nähden.

Tilalle siirsin toisen verhoilemistamme nojatuoleista kuva löytyy täältä. Toimii niinkin, mutta kun jotain uutta haluaisin. Olen yrittänyt pohtia, olisiko se kahden istuttava nojatuoli vai sohva? Löhötuoli lukemiseen vai lisäistumistilaa? Lisäksi ole etsinyt valaisimeen uutta varjostinta. Tämä yli viisitoista vuotta vanha Desing Stockholmin -valaisin ei ole enää tuotannossa ja uuden asentaminen vaatii säätämistä. Sen olen kyllä suunnitellut jo, mies luvannut toteuttaa.
Vai hankkisiko uuden valaisimen kokonaan? -Miellyttävämpi ajatus minulle!

En ole tarkoituksella ryhtynyt tuumasta toimeen. Odotan nimittäin niin kuumeisesti seniorijuniorin muuttamista omaan asuntoonsa. Sen seurauksena pääsisimme luomaan yhden huoneen uuteen kuosiin. Siitä visiota myöhemmin...

Nyt kuitenkin kevättä odotellessa kaipaisin jotain..

6 kommenttia:

 1. Miten olisi joku pieni taulu tuohon nojatuolin ja lampun väliin jäävään koloon :) Jotain värikästä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Taulu tuohon tosiaan kävisi! Jos esim. sellaista hieman leveämpää nojatuolia (Furninova muistaaksenii) mietit, niin niitä on todella edullisesti koko ajan Torissa myynnissä. Kantsii kurkata!:)

  VastaaPoista
 3. Jos lisäistumistila ei ole ehdottoman välttämätöntä, tuossa voisi näyttää kivalta jokin iso viherkasvikin. Tuo tuikkuteline näyttää muuten varmasti upealta, kun kynttilöissä on tuli!

  VastaaPoista
 4. Lukunurkkaus olisi kiva. Muhkea nojatuoli ja pieni laskutaso teekupille - tai mikä kunkin lukujuoma sitten onkaan.

  VastaaPoista
 5. Moikka taasen! Taina-ilopilleri laittoi minulle tällaisen kivan haasteen, jonka ajattelin laittaa sinulle eteenpäin: http://sulatie.blogspot.fi/2015/01/ilahdutuksia.html

  VastaaPoista