25.1.2015

Harmaan ja mustan seuralaisuus


Tässä on tovi menty siipi maassa -fiiliksellä. Vielä kun vaatekaapin avaa, eteen avautuu kokolailla musta-harmaa-skaala. Liekö valinta tylsyyttä vai turvallisuutta kuvaavaa? Pah!
 Minulle ne vain omat muodostuneet "omiksi". En olisi yhtään omillani punaisessa, violetissa enkä edes keltaisessa. Turha hakea siis "pirteistä" väreistä voimaa. Menen näillä omilla, mustalla ja harmaalla.
 Ei käy kieltäminen, etteikö olisi helppoa yhdistellä ylä- ja alaiosia ristiin. Ja ovatpa nuo värit suht' ajattomiakin. 
Merkkiuskollisuus näkyy ja samalla myös takaa vaatteiden kestävyyden, mukavuuden, jopa tyylin vuodesta toiseen. Aika klassisella ja hillityllä linjalla mennään.

Usein mieleen tulee aamulla pukiessa, että jotain muutosta on keksittävä. Näin ollen huivit ja kaulaliinat tulevat vaihtoehdoiksi. Vaihtoehtoja on kaappiin kertynyt liki sata. Aamufiiliksen mukaan sieltä jonkun "koristeeksi" sipaisen. Huomaan myös rytmittäväni kengät jollain tapaa samaan. Omaan fiilikseeni tukien.


Turvallisella mustalla ja harmaalla on valta näissäkin. Suosikkini vaatevarastossa on myös beige.Farkut tummana tai vaaleampana kuuluvat myös suosikkeihini. Tänä vuonna olen tykästynyt hippuselliseen tumman sinistä. 

 Kevättä ja pirteämpää fiilistä odottelen. Kevään tullen löytyy onneksi jotain raikkaampaa. Kenties mielellekin.

2 kommenttia:

  1. Noita on niin helppo yhdistellä, kun on selkeä linja. Toisin kuin meikäläisen heräteostoshäröilyt!

    VastaaPoista
  2. Ihania sävyjä ja kuoseja!

    VastaaPoista