29.10.2014

Uskoisko? Houkuttavaa ja koukuttavaa.

Käytin ripsipisennyksiä reilut kolme vuotta. Oli ne ihanat. Aamuisin peilistä näkyi heti huolitellut silmät, tuuheat, tummat ja pitkät ripset. Helppoakin se oli. Ei tarvinnut ripsiväriä sutia, eipä silmät kaivanneetkaan juuri mitään ehostusta. 
Mutta aikansa kutakin, luovuin pidennyksistä. Oli aika, sillä huollon jälkeen meni pari viikkoa aiemman neljän-viiden sijasta, kun niitä ropisi poskille. Mielestäni omat ripset olivat tosi tyngät, oli aika luovuttaa.
Kyselin, löytyykö jotain hoitoainetta, seerumia, ihmeainetta, jolla ripset -silirimpsis- kasvaisivat edes entiseen mittaansa. Noup, jokin markkinoilla ollut ihmeaine oli poistettu markkinoilta. 
Tyydyin käyttämään kosmetologin suosittelemaa ripsiväriä ja luottamaan ammattilaiseen, että noin puolitoista kuukautta ja normipituiset &-vointiset ne olisivat.


Mieleeni tuli eräänä luppohetkenä (= pojan jääaikana) käydä uteliaisuuttani kysymässä, miten kasvua ja tuuheutta voisi edesauttaa. Poikkesin kosmetiikkaosastolle paikalliseen tavarataloon. Suosikkimyyjäni suositteli hoitoainetta, joka vahvistaa ja hoitaa ripsiä. Hoitoainetta voi laittaa illalla nukkumaan mennessä, jolloin hoidolla on pidempi vaikutus. 
Voi sen laittaa aamutuimaan juuri ennen ripsivärin laittoakin. Parilta eri valmistajalta löytyi vaihtoehtoja, Dior ja Chanel miellyttivät minua.
Lopullisen päätöksen jätin kuriirille, tavarantoimittajalle. Sain Chanelin. -Ihanaa! Tykkään kovasti brändistä...
 Kuten huomaatte, tämä hoitoaine on valkoinen. Villi idea! Minä sutasen sen ripsiin illalla, aamulla sitä ei näy. Rapissut vai imeytynyt?
Chanel lupaa, että valkea muuttuu ns.läpinäkyväksi pienen tovin kuluttua. Samalla se vahvistaa, hoitaa ja tukee ripsiä. Mikäli laitan aamusella hoitavan aineen, tulee ripsistäni vielä tuuheammat ja pidemmät, jopa taipuisammat, kun lisään ripsivärini. Niin toki toivon. 

Olen nyt viikon verran käyttänyt tuotetta. Huimaa kasvua tai tuuheutta ei vielä ole havaittavissa, mutta palataanpa asiaan muutaman viikon kuluttua...
Itse ripsivärin olen myös tyytyväinen; loistava silikoniharja, helposti levittyvä, ei tuhraa eikä jää papanoita.

Kuulisin mielelläni kokemuksia muilta. Onko ripsille hoitoaineita, kasvua yllyttäviä, kaarevuuteen kohottavia tuotteita?

Kuten huomaatte, hurahdin ojasta allikkoon. Mutta moiset pikku luksukset piristävät toisinaan tätä syksyistä arkea. Jään odottelemaan sellasia säihky-heluna-ripsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti