3.2.2015

Ilahduta eleellä!

Olen pitänyt ystävänpäivä-ideologiaa hiukan vieraana. En tiedä miksi, sillä kaikenlainen ilahduttaminen ja ystävälliset eleet ovat minusta hykerryttäviä toteuttaa. Ehken amerikkailainen Valentain-höpötys on vain yltäkylläisyydessään liikaa.
Vuosien myötä olen kyllä yrittänyt yllättää! On järjestetty yllärisynttäreitä, singahdettu paikalle yllättäen onnittelemaan ja  laulamaan, on muistettu yllätyksellä juhlia pakoilevaa, viimeisimmäksi yllätin ystäväni valmistujaisjuhlamuistamisella. 
Itseäni ilahdutti ystävien kutsu KHL-ottelun vieraaksi. Oikein mukavaa oli tämmöinen koko perhettä koskeva kutsuvierasyllätys! 


Ilokseni sain myös kokea bloggaajakaverin ilahdutuksen, mukava ja makoisa!. Kiitos vain !
Tartun haasteeseen. Haluan ilahduttaa paria bloggaajaa. Ja koska tammikuu on yleisesti "lupausten ja parannusten kuukausi" ja vielä helmikuussakin aamut vielä pimeitä... ;) Aktivoinnin aikaa.

Tärkeintä on minusta arjen pienet ilot. Niitä kotonakin heläytellään. Ei siis timantteja edelleenkään, vaan esimerkiksi aamupalaleipä, toiveruoka, 'rapsutusta', kirjan lukemista,  jne.

Haasteeseen ja ilahduttamiseen... Tarkoituksena siis ilahduttaa kommentilla, muistolla, eleellä, viestillä, kommentilla, konsteja on yhtä useita kuin toteuttajiakin. Siis oman mielen ja mahdollisuuden mukaan!
Minun haasteilahdutukseni suuntautuvat "lähelle" Mansikkatilan mailla- sekä Sula tie -bloggareille ja  Ihan ok -tällaisena- bloggaajalle.
Toiveeni on , että joku lukijoista tarttuu haasteeseen omalla innollaan. Päätät ilahduttaa ystävääsi, perhettäsi, kaveriasi, työystävääsi jollain pienellä elellä. Vielä jos malttaisit vinkata konstisi kommenttiin, olisi mukava olla kuulolla.

Kevättä kohti!

  • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa.
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
  • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)